Cautare

3230 de rezultate pentru "pe 25 iulie scriitoarea areta sandru" (2.84 secunde)
4 iulie - Ziua Americii. ... America este, joi, 4 iulie, in sarbatoare! ... Acum 232 de ani, pe 4 iulie 1781, oamenii din Massachusetts sarbatoreau, pentru prima data, Ziua Americii.
Registrul National al Donatorilor Voluntari de Celule Stem Hematopoietice in parteneriat cu Centrul de Transfuzie Sanguina Bucuresti si Asociatia Salvatorilor Voluntari in Situatii de Urgenta organizeaza in Bucuresti, in perioada 27 iulie - 03 august 2013, o serie de evenimente in cadrul campaniei de comunicare "Doneaza o sansa la viata!" pentru promovarea donarii de celule stem hematopoietice.
14 iulie | 19:00 | Concert Opening EUROPAfest Academy - Sala King's Valley, Hotel Mara 19 iulie | 19:00 | Concert in the Park - Casino Sinaia, Parcul Central Dimitrie Ghica” 20 iulie | 19:00 | Concert Summer Concert at Castle - Castelul Peles 22 iulie | 19:00 | Concert Summer Magic Dream - Castelul Peles 23 iulie | 19:00 | Concert Gala EUROPAfest Summer Edition - Castelul Peles 13 - 25 iulie | Summer Music Academy Sinaia Din anul 2005 festivalul EUROPAfest are loc sub Inaltul Patronaj al Casei Regale, fiind primul eveniment muzical din Romania care s-a bucurat de aceasta onoare.
Avertisment de la meteorologi Incepand de miercuri, 12 iulie, de la ora 12:00, pana joi, 13 iulie, ora 23:00 vor fi perioade de instabilitate atmosferica.
- Pe 19 iunie 1989, la ora 1.00 dupa miezul noptii, Tamara Mihailovna Krasikova, muncitoare la fabrica "LenKarz" din Leningrad (azi Skt. Petersburg), statea pe o banca langa casa din strada Farforovskii nr.70, in dreptul caii ferate Leningrad-Moscova. ... A aterizat pe doua suporturi in imediata apropiere.
Berbec (21 martie - 20 aprilie) Berbecul pe 12 iulie 2018 va vedea un fel de truc murdar in actiunile unuia dintre colegii lor de la serviciu. ... Ar fi bine sa te bazezi doar pe fortele tale. ... De evitat consultatiile, analizele medicale si interventiile chirurgicale pe cat posibil.
La ghiseele bancilor sint pliante cu programul dupa care vor functiona in jurul datei de 1 iulie. ... Acestea au afisat deja anunturi potrivit carora, in perioada 30 iunie - 4 iulie, nu vor lucra cu publicul.
La ghiseele bancilor sint pliante cu programul dupa care vor functiona in jurul datei de 1 iulie. ... Acestea au afisat deja anunturi potrivit carora, in perioada 30 iunie - 4 iulie, nu vor lucra cu publicul.
Desi gripa aviara n-a fost o reclama turistica prea atractiva pentru Delta Dunarii, iata ca jurnalisti si tour-operatori din Europa s-au incumetat sa viziteze gurile Dunarii in iulie, la invitatia Autoritatii Nationale de Turism (ANT).
Analistii mizeaza pe o majorare cu 0,25 puncte procentuale a dobanzii de politica monetara in sedinta de joi a boardului BNR, de la nivelul actual de 9,75%, in conditiile in care multi dintre ei estimeaza o inflatie peste 9% in iulie, alimentata de scumpiri la gaze si electricitate.Astfel, principalele argumente pentru urcarea dobanzii cheie la 10% pe 26 iunie sunt cresterea economica puternica din primul trimestru, de 8,2%, alimentata de un exces de cerere peste nivelul estimat de banca centrala, majorarea preturilor administrate - la gaze, electricitate, dar si tutun - precum si avansul salariilor peste productivitatea muncii, mai spun economistii chestionati.Pe de alta parte, o eventuala urcare a dobanzii cheie ar avea in primul rand rol de semnal, pentru ancorarea anticipatiilor inflationiste, in conditiile in care efectul masurii s-ar vedea in piata dupa cateva trimestre, cand atat BNR, cat si analistii se asteapta ca inflatia sa revina pe o panta descendenta, mai subliniaza unii analisti.Cresterea preturilor administrate poate duce inflatia la 9,5% in iulie - DumitruEconomistul sef al Raiffeisen Bank, Ionut Dumitru, considera, astfel, ca BNR va urca dobanda cheie la 10% - in conditiile in care perspectivele inflationiste s-au deteriorat in ultimele saptamani - si anticipeaza aparitia unui varf al inflatiei anuale in iulie, de 9,5%."O majorare a pretului gazelor cu 10% s-ar reflecta intr-un plus de 0,5 puncte procentuale al inflatiei lunare in iulie.
au dus la o crestere record a traficului pe canalele navigabile. Incepand cu data de 24 iulie a.c., traficul a depasit zilnic pragul de 120.000 tone capacitate, a declarat Adrian Pindici, purtatorul de cuvant al CN Administratia Canalelor Navigabile SA Constanta (CN ACN).
- Spania - Rusia, duminica 1 iulie, ora 17:00; - Croatia - Danemarca, duminica 1 iulie, ora 21:00; - Brazilia - Mexic, luni 2 iulie, ora 17:00; - Belgia - Japonia, luni 2 iulie, ora 21.00; - Suedia - Elvetia, marti 3 iulie, ora 17:00;
diverse pofte, placeri costisitoare, vacante sau calatorii pe care le-ai dorit, dar nu ai reusit sa le faci. ... Iti pot altera starea de sanatate si kilogramele in plus, prin suita de afectiuni pe care o pot declansa.
PAUL IOAN) O cumplita perioada din timpul Revolutiei franceze, incadrata intre 5 septembrie 1793 si 28 iulie 1794, a fost cea denumita "Regimul Terorii" sau mai simplu "Teroarea".
Democrat-liberalii constanteni au timp pana pe 22 iulie sa-si definitiveze lista de candidati pentru alegerile parlamentare care vor avea loc la sfarsitul lunii noiembrie.
El si colegii sai colecteaza documente si imagini pe care guvernele si alte institutii le considera confidentiale, apoi le publica pe site-ul web numit WikiLeaks.org.
Emilia CHISCOP) UN ARTICOL EXCEPTIONAL POSTAT PE SITE-UL ZIARULUI DE IASI - DATAT 16.04.2004. ... Iar realizat pe deplin va fi abia atunci cind va scrie manele.
Covarsitoarea majoritate a celor care au format de atunci pana azi clasa politica, ar fi fost atunci scosi prin lege in afara vietii publice, iar in lipsa lor Parlamentul Romaniei ar fi format nu din fosti activisti de partid, fosti ofiteri de securitate si colaboratori ai lor, ci din reprezentanti ai restului nepatat al populatiei, cei pe care ei i-au urmarit si i-au persecutat, cei care au visat la libertate nu ca sa poata fura ci ca sa poata construi un stat de drept care sa-si ia locul in istoria Romaniei si a Europei.
Vor fi prezenti la eveniment, alaturi de Navi, si Marian Nica - producator, Catinca Roman, Saveta Bogdan, Cornelia Andreescu (Director General al Electrecord S.A.) si scriitoarea Cristina Nemerovschi.
Cred ca am incheiat un roman pe care nu vreau deocamdata sa-l public. ... E o carte grea, pe care am avut nevoie sa o scriu, stiind insa ca n-o s-o pot publica imediat. ... Lucrurile s-au asezat cand am inceput sa scriu doar pe cultura.
google-analytics.com